Våra erbjudanden

Rätt person på rätt plats är avgörande för hur väl en organisation ska lyckas. Det låter enkelt och självklart, men kan vara både svårt och tidskrävande i praktiken. Vad kan du som arbetsgivare göra för att hitta och attrahera stjärnorna? Hur ska du säkerställa att kandidaterna har de rätta personliga egenskaperna för just era specifika behov? Vem kan avgöra om personerna passar in i er företagskultur?

Rekrytering

För att få full avlastning låter du 360 Rekrytering ta ett helhetsansvar från start till mål för hela rekryteringen. Vi har en väl genomarbetad rekryteringsprocess där du får en effektiv rekrytering med hög kvalitet. Vi representerar ditt varumärke och är måna om att ge kandidaten en positiv upplevelse genom hela processen. Vi arbetar tillsammans med er och anpassar vår process till ert unika behov.

Del av rekrytering

Vill du enbart ha hjälp med vissa delar av rekryteringsprocessen? Då kan du välja vad du önskar avlastning med. Det kanske handlar om att annonsera och göra urval, få hjälp av en professionell intervjuare, låta dina kandidater genomföra tester eller ta stöd med referenstagning. Tillsammans med er skräddarsyr vi tjänster som passar ert behov.

Interimskonsulter

Om du har ett tillfälligt behov av medarbetare rekommenderar vi att du hyr en interimskonsult av oss. Det kan vara under kortare eller längre perioder som vid rekryteringsprocesser, arbetstoppar, anställningsstopp eller vakanser av olika slag. Vi har ett stort nätverk av erfarna och skickliga konsulter som snabbt kommer in och stöttar på lednings- och specialistnivå inom olika områden. Med våra konsulter kan vi skräddarsy ett flexibelt upplägg som passar er oavsett om era behov är på heltid eller deltid.

Second opinion

Har du egna kandidater och vill få ett omdöme av en oberoende part? Då kan vi erbjuda Second Opinion som ett bra komplement för att avgöra vilken av era befintliga kandidater som är rätt för tjänsten. Vår utgångspunkt är kravprofilen i kombination med strukturerade intervjuer och relevanta tester. Vi är certifierade i flera personlighets- och begåvningstester. Med en Second Opinion kan ni känna er tryggare i era beslut.