Redovisningsansvarig till börsnoterad koncern

Vill du arbeta i ett företag som verkar inom samhällsviktiga områden? Vill du ha eget bolagsansvar i en börsnoterad nordisk koncern? Då ska du söka tjänsten som redovisningsansvarig på Attendo i Danderyd!

Om tjänsten
Som redovisningsansvarig har du självständigt ansvar för redovisning och rapportering för en del av Attendo-koncernen. Du får hjälp med en stor del av den löpande redovisningen av en annan enhet så du kan fokusera på kvalificerade arbetsuppgifter som bokslut, moms och skatter, avstämningar, reserveringar och periodiseringar samt in- och utbetalningar.

Tjänsten innehåller även uppgifter av analytisk karaktär som analys av resultat- och balanskonton samt kassaflöde och likviditetsprognoser. Du kommer också att ansvara för koncernavstämningar, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rapportering till SCB.

I rollen ingår också att vara delaktig i olika projekt inom redovisningsområdet för att förbättra rutiner och processer.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning. Du har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med helheten inom redovisning, gärna som revisor eller redovisningskonsult.

Du är en van systemanvändare och duktig på Excel. Det är meriterande med erfarenhet av affärssystemet Visma Business. Dina språkkunskaper i svenska är mycket goda och det är positivt om du har viss förståelse i norska och danska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, proaktiv och lösningsfokuserad. Du är positiv och ambitiös och trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag, urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.

Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande omsorgsföretag och grundades 1985. I verksamheten ingår äldreomsorg, omsorg för personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Organisationen har 24 000 medarbetare och cirka 500 enheter i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Bolaget är expansivt och entreprenöriellt och verkar inom samhällsviktiga områden där det finns stora utvecklingsmöjligheter.