Redovisningsekonom till IT-företag på Östermalm

Här är jobbet för dig som vill ha en omväxlande roll som redovisningsekonom på ett växande IT-företag på Östermalm i Stockholm! Denna rekrytering avser en tjänst på heltid med start så snart som möjligt så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom blir du en av tre personer på ekonomiavdelningen som sköter redovisningen för Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Du kommer att arbeta nära redovisningsansvarig samt vara ett stöd till CFO. Det kommer att vara stor variation på dina arbetsuppgifter, där följande ingår:

·      Kundreskontra; fakturering, inbetalning, kravhantering

·      Leverantörsreskontra; registrering, kontering, utbetalning

·      Löpande bokföring

·      Support för löneadministration

·      Vara behjälplig i rapportering, bokslut, årsredovisning och analys

·      Vara med och driva utveckling och effektivisering av processer, rutiner och IT-system

·      Allmän kontorsadministration

Vem är du?
Du som söker denna tjänst har minst 2-3 års arbetserfarenhet som ekonomiassistent eller redovisningsekonom. Det är meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är systemintresserad samt uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som är ansvarstagande och proaktiv. Du tycker om att få saker att stämma samt att hålla ordning och reda på detaljerna. Du är en glad och prestigelös lagspelare som trivs med varierande arbetsuppgifter. Känner du igen dig?

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se så snart som möjligt då vi gör urval löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.

Om Delta Projects
Delta Projects är ett svenskt företag som erbjuder tekniska lösningar för effektiv onlinemarknadsföring. Företaget grundades 2002 och har cirka 50 anställda varav de flesta arbetar på huvudkontoret i centrala Stockholm. Delta Projects har även verksamhet i Oslo, Köpenhamn och Amsterdam.