IT-infrastrukturtekniker

Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med närmare 70 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Inom Octapharma koncernen jobbar närmare 9000 anställda.

IT Stockholm består av 20 medarbetare fördelade på ett antal team. Förutom utveckling och underhåll av IT-system samt daglig support till företagets användare i Stockholm stöttar vi även ett antal mindre försäljningskontor runtom i världen.

Octapharma strävar efter mångfald och dynamik i arbetslivet. Det betyder att vi eftersöker en blandning av medarbetare ur alla aspekter, där vi sätter stort värde vid personliga egenskaper och kompetens. Vi erbjuder ett varierande och flexibelt arbete och ett positivt arbetsklimat. Vår verksamhet växer starkt och vi driver vår utveckling med stabilitet och trygghet som grund. Vill du vara med?

Läs mer på www.octapharma.se

Är du vass på IT-infrastruktur och vill arbeta verksamhetsnära i en växande organisation?
Då är detta en roll för dig, välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
Du får en bred och varierad roll som IT-infrastrukturtekniker och kommer att involveras i en rad olika projekt och arbetsuppgifter. Arbetet sker i samarbete med olika avdelningar inom bolaget och du får möjlighet att arbeta både i team och självständigt. Teamet du ingår i ansvarar för utveckling och underhåll av servrar, nätverk, back-up, databaser och datalagring.

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Drift, underhåll och övervakning av IT-infrastruktur
  • Förbättringsprojekt
  • Ärende- och incidenthantering
  • IT-relaterade projekt inom organisationen

Vem är du?
Du har minst 3 års erfarenhet av drift och underhåll av IT-infrastruktur, gärna från ett datacenter och relevant examen inom exempelvis data- och systemvetenskap. Du har god kunskap av Windows server och även inom något av följande områden: VMware, SQL, Oracle, Dell EMC Avamar, NetApp och Cisco nätverk/server.

Vi ser det som meriterande om du har certifieringar inom Windows server, Cisco eller databaser. Support sker på svenska och engelska och vi vill att du har goda kunskaper i tal och skrift på båda språken. 

Som person har du en utpräglad känsla för service och struktur och lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du trivs med förändring, med möjlighet att påverka och utveckla. Du når resultat genom din problemlösningsförmåga. Ditt engagemang och driv hjälper dig att hitta lösningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Octapharma erbjuder
Du får vara med och göra skillnad i ett växande globalt företag. Octapharma erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor centralt på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Urval sker löpande under processens gång. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson, 070-841 92 10.