Personalansvarig till ICA Kvantum Tyresö

ICA Kvantum Tyresö är en av de största aktörerna inom dagligvaror i Tyresö. Butiken, som ligger i Tyresö Centrum och har öppet 07-22 alla dagar i veckan, har närmare 100 anställda och omsätter 245 miljoner kronor. Butikens främsta fokus är kundbemötande, med målet att ha Tyresös mest nöjda kunder.

Har du erfarenhet från detaljhandeln och kompetens inom HR? Trivs du i högt tempo, har ett stort hjärta och glatt humör? Då kan du vara den personalansvarig vi söker för rekrytering till ICA Kvantum Tyresö! Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer sker i augusti.

Om tjänsten
Som personalansvarig på ICA Kvantum Tyresö kommer visionen ”Tyresös mest nöjda kunder och medarbetare” att ledsaga ditt arbete. Du representerar såväl arbetsgivare som personal så kommunikation och integritet är viktiga nycklar för att lyckas i rollen.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Schemaläggning

·      Rekrytering och introduktion av nyanställda

·      Löner och anställningsvillkor

·      Fackliga förhandlingar

·      Arbetsmiljö

·      Sjuk- och hälsofrågor

·      Medarbetarsamtal tillsammans med cheferna

·      Planering av kompetensutveckling för de anställda

·      Administration

I tjänsten ingår att hantera ad hoc-uppgifter samt att arbeta i olika datasystem.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i butik, helst livsmedel för att ha en förståelse för tempo och personalbehov. Du har erfarenhet från en liknande HR-roll, gärna i en personalintensiv verksamhet där bemanning är en viktig del.

Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom HR. Du har goda kunskaper om lagstiftningen inom området som arbetsrätt och arbetsmiljö. Även om du kommer att arbeta relativt självständigt är det inte ett krav att du är fullärd vid start för det finns stöd att få vid behov.

Det viktigaste är vem du är som person. Vi söker dig som är positiv, förtroendeingivande och varm. Du gillar att hitta lösningar och att komma med förslag till förbättringar. Du letar efter en arbetsplats där du kommer att trivas länge!

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Urval och intervjuer sker med start i augusti. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander 070-841 92 21.