Kvalitetschef

Brinner du för kvalitetsfrågor och lockas av en ledande roll med helhetsansvar för kvalitet- miljö och säkerhet? Hos Pamaco Totalservice AB i Kista, som jobbar med varumärket Washtec och är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt, får du den möjligheten. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Kvalitetschef hos Pamaco får du en bred roll som innebär ansvar för att leda, driva och utveckla företagets kvalitets-, miljö och säkerhetsarbete i tät samverkan med den operativa verksamheten. Som kvalitetsexpert är du är den som operativt på egen hand planerar, genomför och följer upp kvalitetsarbetet men rollen innehåller även strategiska inslag som analys och utveckling av området. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande jobb i ett växande företag med högt i tak där du får ett ägandeskap över kvalitetsarbetet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • leda och driva utvecklingen av företagets kvalitets-, miljö och säkerhetsarbete
  • ansvara för verksamhets-, och kvalitetsledningssystem
  • projektarbete (förbättringsprojekt samt kvalitets- och leveransprojekt)
  • kontinuerligt initiera, planera och genomföra intern- och kundrevisioner
  • ansvara för miljöfrågor, miljöpolicy och vara hållbarhetsansvarig
  • ansvara för arbetsmiljö- och driftssäkerhetsfrågor
  • ansvar för vagnpark och fleet management
  • hantera större interna avvikelser och reklamationer
  • agera systemägare för SharePoint och vara kontaktperson för IT leverantörer

Vem är du?
För att vara rätt person för denna tjänst behöver du ha erfarenhet från en liknande roll och ha mycket goda kunskaper inom kvalitets- och ledningssystem (ISO 9001, 14001) och CE-standarden där du har arbetat praktiskt med revisioner och kvalitetsprocesser. Du har erfarenhet av projektledning och vi ser gärna att du kommer från en teknisk serviceorganisation.

Du har en förvärvad teknisk kompetens och vi ser gärna att du är högskoleingenjör eller liknande. Dina kunskaper i Officepaketet är goda och du har erfarenhet av att ha arbetet med affärssystem.

Som person är du förtroendeingivande, prestigelös och ansvarstagande. Du är en ”doer” med ett strukturerat arbetssätt som är processorienterad och trivs att arbeta tillsammans med andra. Vidare är du trygg i din kompetens, har en god kommunikationsförmåga och klarar av att arbeta med flera parallella arbetsuppgifter.

Rollen innehåller i snitt två resdagar i veckan till Pamacos kontor runt om i landet, så körkort är ett krav.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se. Då sommaren närmar sig kommer urval och intervjuer ske i augusti. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Susanna Aronson, 070-841 9210.

Om Pamaco Totalservice AB
WashTec är marknadsledaren inom fordonstvätt, både i Sverige och globalt. Våra maskiner bedöms som driftsäkrast och de som ger bäst tvättresultat.
Vi dimensionerar och installerar högkvalitativa och miljöeffektiva tvätt- och vattenreningssystem. Dessutom erbjuder vi en rad servicetjänster inom området. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundfokuserade service och vårt kompletta utbud av produkter och tjänster. Vi är en partner genom tvättens hela livscykel och täcker våra kunders samtliga behov, så att de tryggt kan fokusera på sin kärnverksamhet. Utvecklingen inom både teknik, funktion och miljö går ständigt framåt och WashTec fortsätter att vara marknadens mest innovativa företag. Läs mer på 
www.washtec.se