Systemintegratör till växande företag inom e-handel B2B

Vill du vara med och skapa framtidens e-handelslösning i en teknisk och kundnära roll? Vill du dessutom arbeta på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser? Då kan detta vara rollen för dig!

Vi söker dig som vill utvecklas vidare inom systemintegration och få en viktig roll i våra kundprojekt.

Kanske är du konsult idag och vill in på ett produktbolag där du får arbeta med teknik i framkant eller kanske saknar du att arbeta mer varierat i en kundnära roll?

Hos Symbrio får du möjlighet till detta och välkomnas in i ett växande team där du får ett stort eget ansvar och blir delaktig i utvecklingen framåt. Vi är stolta över vår produkt och vill hela tiden förbättra oss i hur vi i levererar våra tjänster och hanterar våra kunder. Vi ser oss som en schysst arbetsgivare och vi erbjuder flexibilitet för att få livspusslet att fungera.

Om rollen
Som Systemintegratör kommer du att involveras i en rad spännande implementationsprojekt i tätt samarbete med projektledare och andra applikationsspecialister där du driver och levererar integrationslösningar utifrån våra kunders behov.

Du är en fena på problemlösning och arbetar med att omvandla kundens önskemål till återanvändbara integrationer. Genom att sätta dig in i kundernas verksamhet utvecklar du goda och långsiktiga relationer.

Vem är du?
Du har god kunskap om systemintegration, klassisk EDI, filbaserad integration och modernare tjänstebaserade lösningar. Erfarenhet av BizTalk som vi använder är meriterande, men inte ett krav. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med datateknisk inriktning eller liknande och din svenska och engelska är flytande i tal och skrift.

Har du arbetat med integrationsprojekt nära kund kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på ett framgångsrikt bolag med stark teamkänsla där din roll gör skillnad!

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan på www.360rekrytering.se Om du har frågor om tjänsten kontakta Susanna Aronson på 070-841 92 10.

Om Symbrio
Symbrio är Skandinaviens ledande leverantör av elektroniska inköps- och fakturahanteringssystem. Kunderna utgörs främst av stora och medelstora företag inom bl.a. energi, bygg- och installationsbranscherna i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

I dagsläget är vi 36 anställda och har kontor i centrala Stockholm och i Oslo. Företaget är ett dotterbolag inom Carl Bennet–sfären. Symbrio har deltagit i och vunnit kvalitetsutmärkelser i ”Great Place to Work” som rankar Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Läs mer om oss på https://www.symbrio.se/