Erbjudanden

Med rätt person på rätt plats kommer verksamheten att blomstra! Visst låter det enkelt och självklart? Men i praktiken är det ofta både svårt och tidskrävande, samtidigt som rätt medarbetare är helt avgörande för hur väl en organisation ska lyckas. Vad kan du som arbetsgivare göra för att hitta och attrahera stjärnskotten? Hur ska du säkerställa att kandidaterna har de rätta egenskaperna för just era specifika behov? Vem kan avgöra om personerna kommer att frodas i er företagskultur och slå ut i full blom?

Rekrytering

Du har nog hört det förr eller du kanske har egen erfarenhet – det är lätt att trampa snett i rekrytering. Särskilt när man har bråttom, fokus på andra saker eller kanske saknar kompetens. Vilken tur att det finns hjälp! Med 360 som samarbetspartner får du:

  • En strukturerad process där vi tillsammans anpassar samarbetet efter ert behov och garanterar ett kvalitativt och effektivt tillvägagångssätt
  • En noggrant genomarbetad kravprofil som utgör grunden för rekryteringsarbetet
  • Välformulerade annonser som hjälper till att snabba på kandidatinflödet
  • Search, med kartläggning och intresseväckande hos potentiella kandidater
  • Strukturerade intervjuer och referenstagning som obligatoriska moment
  • Tester och bakgrundskontroller kan med fördel ingå
  • Administration hanterad enligt GDPR i välutvecklat rekryteringssystem
  • En gemensam tidplan med kontinuerliga avstämningar under processens gång
  • Professionell hantering av ert arbetsgivarvarumärke med stor vikt på att era kandidater ska få en positiv upplevelse.

Det är KUL att rekrytera och hälsa nya medarbetare välkomna, grattis till er som har möjligheten! Vill du diskutera vidare?

Del av rekrytering

Vill du enbart ha hjälp med vissa delar av rekryteringsprocessen? Då kan du välja vad du önskar avlastning med. Det kanske handlar om att annonsera och göra urval, få hjälp av en professionell intervjuare, låta dina kandidater genomföra tester eller ta stöd med referenstagning. Tillsammans med er anpassas tjänsterna efter ert behov.

Interimskonsulter

Om du har ett tillfälligt behov av medarbetare rekommenderas att du hyr en eller flera interimskonsulter. Det kan vara under kortare eller längre perioder som vid rekryteringsprocesser, arbetstoppar, anställningsstopp eller vakanser av olika slag. 360 har ett stort nätverk av erfarna och skickliga konsulter som snabbt kommer in och stöttar på lednings- och specialistnivå inom olika områden. Tillsammans med er skräddarsys ett flexibelt upplägg som passar er oavsett om era behov är på heltid eller deltid.

Second Opinion

Har du egna kandidater och vill få ett omdöme av en oberoende part? Då kan Second Opinion vara ett bra komplement för att avgöra vilken av era befintliga kandidater som är rätt för tjänsten. Utgångspunkten är kravprofilen i kombination med strukturerade intervjuer och relevanta tester avseende personlighet och begåvning. Med en Second Opinion kan ni känna er tryggare i era beslut.